20. 6. 2024 - Rady a tipy

Zdraví máte jen jedno. Proto zkuste zdravě stát s našimi výškově stavitelnými stoly, které Vám zpříjemní práci u počítače.

K + V Interier Vám přináší zajímavou nabídku kvalitní výškově stavitelné podnože za skvělou cenu a německou balanční stoličku Muvman.

Více si o výhodách výškově stavitelných stolů můžete přečíst v jiném našem článku na Blogu.

Přizpůsobte si pracovní výšku Vaší postavě – jednoduše, stisknutím tlačítka si stůl nastavte podle své momentální potřeby. Jistě oceníte možnost práce ve stoje, která je vítanou příležitostí protáhnout si nohy i celé tělo.

Pomocí výškově stavitelné stolové podnože NLM001 si vytvoříte vlastní výškově stavitelný stůl, nebo celé pracoviště které se Vám dokáže přizpůsobit.

Elektrická výškově nastavitelná podnož NLM001

Elektrickou výškově stavitelnou podnož NLM001 stačí pouze namontovat na stávající desku vašeho pracovního stolu, nebo si samozřejmě můžete pořídit novou desku samostatně.

Základní varianta zahrnuje: 3segmentová podnož, 2 synchronizované motory, rozsah výšek: 58-123 cm, pro šířku desky: 120-200 cm, antikolizní systém, paměťový ovladač s funkcí Active, tichý chod a jednoduché ovládání, plynule elektricky nastavitelná výška, rychlost zdvihu: 38 mm/s, nosnost 125 kg (v rozloženém zatížení)

Barva kovů: bílá RAL 9016, černá RAL 9005, šedá RAL 7045

cena 8 458 Kč vč. DPH, záruka 2 roky na elektroniku a 5 let na konstrukci

Prodej jen samotné podnože bez stolové desky. Rádi Vám zajistíme desku na míru, přesně podle Vašich představ. Neváhejte nás kontaktovat pro zpracování nabídky „na míru“.


Pokud nechcete u výškově stavitelného stolu pouze jen stát, nabízíme Vám i balanční taburety, které jsou vhodným doplňkem těchto stolů. Taburety Vám umožní si „připosednout“ ke stolu, který je ve zvýšené poloze a ulevíte tak svým nohám.

Balanční stolička Muvman

Balanční stolička pro aktivní sezení či aktivní stání s technologií inteligentního sedáku flexzone, podporuje pohyb a zdraví.

Nejlepší posezení je věcí postoje. A tahle stolička to ví.

Dlouhotrvající sezení bez pohybu způsobuje člověku zdravotní problémy. Přinejmenším vyvolává téměř u každého bolesti zad. Věčné stání však také není tou správnou alternativou. Podstatně lepší je, jestliže se sezení střídá s pohybem a změnami držení těla. To právě umí Muvman - optimálně a ve všech výškách sezení. Nazýváme to variabilním sezením.

Základní varianta zahrnuje: barva podnože a plastů černá nebo šedá, úhel naklápění je cca 5°, sedák s integrovaným madlem, výška sedáku: 51-84 cm, nosnost 120 kg

cena od 13 512 Kč vč. DPH, záruka 3 roky, německý výrobek


Novou výškově stavitelnou podnož i balanční taburet si můžete zakoupit online v e-shopu, nebo si je můžete osobně vyzkoušet a objednat v naší prodejně K + V Interier. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.

Přijďte si k nám vyzkoušet i jiné stavitelné stoly a balanční stoličky

Těšíme se na setkání v prodejně K + V Interier.