16. 10. 2024 - Rady a tipy

Vysoká variabilita provedení, komfort, široké možnosti využití – od kanceláří přes hotely, restaurace až po kavárny. To jsou křesílka z nové série RIVA.

Židle RIVA vyrábí česká firma LD Seating se skořepinami ve třech různých provedeních – celoplastová skořepina, plastová skořepina s čalouněným sedákem a celočalouněné provedení, které si vypěňuje sama. Pro celočalouněnou verzi zvolila náročnější techniku čalounění, která umožňuje sedák integrovat dovnitř a zvýšit výšku pěny. Díky tomu je skořepina měkká a nabízí opravdu příjemné sezení.

Kromě různých typů skořepin nabízí série RIVA také široký výběr podnoží. Od variant dřevěných, ocelových a plastových čtyřnohých podnoží až po nylonové, hliníkové a dřevěné kříže.

Plastové skořepiny židliček RIVA jsou dostupné nejen v klasické černé a bílé, ale také v cihlově červené a šalvějově zelené barvě. Série RIVA je také sérií, u níž představujeme nové odstíny práškových barev, do kterých lze lakovat podnože, a také novou potahovou látku Salo. Látka Salo je dostupná v barvách, které ladí s novými odstíny podnoží. Dokonalého sladění do stejných barev tak lze dosáhnout u všech částí židle – plastu, kovu i potahu.

Židle ze série RIVA jsou skvělou volbou pro každého, kdo hledá kombinaci moderního designu, pohodlí a univerzálnosti. Díky široké škále variant a možnostem barevného provedení se tyto židle hodí do jakéhokoli interiéru a uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na komfort a estetiku.


Standardní výbava zahrnuje:

Riva RI-01-PP

  • konferenční křeslo
  • plastový korpus
  • celoplastové provedení, nebo čalouněný panel sedáku
  • 4nohá nylonová podnož v barvě korpusu
  • plastové kluzáky

ceny od 2 844 Kč s DPH celoplastové provedení bez čalounění, 5 let záruka, český výrobek

Konferenční a přísedící křesla RIVA charakterizuje vysoká variabilita provedení, komfort a široké možnosti využití – od kanceláří přes hotely, restaurace až po kavárny. Díky sofistikovanému způsobu čalounění a vyšší pěně v sedáku budete mít pocit, jako byste seděli v oblíbeném domácím křesílku.

Zaujaly Vás nové modely ze série RIVA nebo hledáte jiný model? Sortiment sedacího nábytku od LD Seating si můžete prohlédnout v našem e-shopu. Nebo zajděte do naší prodejny K + V Interier v Českých Budějovicích, kde Vám s výběrem rádi poradíme. Kontaktovat nás také můžete na telefonním čísle 608 333 688, nebo emailu sk@kvi.cz.